Werkzaamheden

Heeft u bouw- of verbouwplannen voor uw woning of kantoor? Van der Stelt timmerwerken helpt u graag verder door met u te kijken welke mogelijkheden er voor u zijn.

In een vrijblijvend gesprek en bezichtiging gaan wij met u om de tafel om uw wensen te bespreken. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en kunnen aansluitend hierop een duidelijke prijsopgave voor u maken, met een heldere omschrijving van de werkzaamheden

Wij houden van een heldere communicatie om onaangename verrassingen te voorkomen. Zo weet u als klant wat u te wachten staat. Samen met u bespreken we de prijsopgave en passen deze daar waar nodig aan. Voor eventuele vragen staan we u graag te woord.

Bij Van der Stelt timmerwerken staat voorop dat wij graag een 100% tevreden klant willen, zowel vooraf als tijdens en na het opgeleverde werk. En heeft u nadat het werk is opgeleverd nog een vraag of opmerking dan kunt u altijd bij ons terecht.

Benieuwd wat Van der Stelt timmerwerken voor u kan betekenen? Neem contact op via info@vanderstelttimmerwerken.nl of bel met 0180 463607.

Contact

Van der Stelt Timmerwerken
Pruimendijk 23
2988 XM Ridderkerk
T. 0180 463607
M. 06 20742215
E. info@vanderstelttimmerwerken.nl