Bezit u een woning in Dordrecht en bent u toe aan een nieuwe badkamer? Of u nu uw oude badkamer een opknapbeurt of renovatie wilt geven, of u wilt een geheel nieuwe badkamer in Dordrecht, een van de specialismen van Van der Stelt Timmerwerken is het renoveren en aanleggen van badkamers, dus u bent bij ons aan het juiste adres.

Vroeger was een badkamer vaak een wat kil ogende ruimte, maar de tijden zijn veranderd. Heeft uw badkamer in Dordrecht die kille uitstraling nog wel in meer of mindere mate, dan kunnen wij daar voor u verandering in brengen. Uw oude badkamer kan een opknapbeurt krijgen binnen het budget dat u beschikbaar hebt, of wij kunnen een geheel nieuwe badkamer in Dordrecht voor u plaatsen, geheel ingericht volgens uw wensen.

De badkamer in Dordrecht die bij u past

Wanneer u een nieuwe badkamer in Dordrecht zoekt, werkt Van der Stelt Timmerwerken met het budget dat u hebt. Wellicht is een geheel nieuwe badkamer niet nodig, maar kan de oude gerenoveerd worden. Een renovatie van een badkamer in Dordrecht kan een geheel nieuw gezicht opleveren, u zult versteld staan van het verschil dat een goede renovatie kan maken.

Het is echter ook mogelijk om alles uit uw badkamer te halen en te kiezen voor een geheel nieuwe badkamer in Dordrecht. Wij zullen dan met u om de tafel gaat zitten om een ontwerp te maken, waarin uw wensen zoveel mogelijk gerealiseerd worden binnen het budget dat u ter beschikking hebt. Bij Van der Stelt Timmerwerken doen wij aan maatwerk; in principe is alles wat u wilt mogelijk, u hoeft niet enkel in standaardoplossingen te denken.

Wij kunnen voor uw badkamer in Dordrecht luxe sanitair plaatsen, zoals een dubbele wastafel. Ook zaken als een inloopdouche of regendouche behoren tot de mogelijkheden. Wilt u uw badkamer in Dordrecht herindelen, met het sanitair of de douche op een andere plek, dan is dat geen probleem, wij kunnen uw leidingen voor u verleggen, zodat alles op de plek komt te staan waar u het hebben wilt.

De renovatie of het plaatsen van uw nieuwe badkamer in Dordrecht kan binnen afzienbare tijd worden afgerond. Van der Stelt Timmerwerken richt zich erop om u tijdens de werkzaamheden zo min mogelijk overlast te bezorgen. Hebt u tijdens de werkzaamheden geen uitwijkmogelijkheid om te douchen? Dan kunnen wij een tijdelijke nooddouche voor u plaatsen.

Kies voor Van der Stelt Timmerwerken voor de badkamer in Dordrecht die u zoekt

Wilt u echt de badkamer in Dordrecht die bij u past, kies dan voor Van der Stelt Timmerwerken. Wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen voor uw badkamer in Dordrecht? Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij u een vrijblijvend gesprek aanbieden, waarin we uw situatie bekijken, de mogelijkheden bespreken en u alles kunnen vertellen over onze dienstverlening.

Uw perfecte badkamer in Dordrecht realiseert u met Van der Stelt Timmerwerken!

Badkamer Dordrecht