De badkamer is een belangrijke ruimte in huis geworden. Het is tegenwoordig niet alleen meer de ruimte om ons op te frissen, maar ook om te ontspannen. Daarom willen we graag onze badkamer laten verbouwen. Dit is terug te zien in het sanitair dat te kiezen is voor het verbouwen van de badkamer, bijvoorbeeld een stortdouche, stoomcabine, whirlpool of kranen met verlichting erin. Voor een badkamer laten verbouwen heeft u een kwalitatief uitstekend en betrouwbare partner nodig. Vakmanschap, ervaring, kwaliteit en duidelijke afspraken zijn ons credo bij Van der Stelt Timmerwerken. Wij gaan graag aan de slag om het verbouwen van de badkamer u te doen!

Badkamer verbouwen en ontwerpfase

Het volgend verhaal van uw badkamer verbouwen omschrijft hoe u een bovenstaande keuze zelf overziet. Het is aan te raden om de informatie goed door te nemen bij het verbouwen van uw badkamer, voordat u aan de slag gaat bij de keuze van een badkamer. Hoe meer u zich voorbereidt op deze klus, des te minder verrassingen komt u tegen tijdens de keuze van de badkamer. Mocht u nog informatie missen over het verbouwen van de badkamer, laat ons dit dan weten. Wij doen het graag voor u. De eerste stap bij een badkamer verbouwen is het laten ontwerpen van de badkamer.

Tijdens de ontwerpfase van de badkamer wordt inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn. De volgende stap bij het verbouwen van een badkamer is om het leidingwerk voor de wastafel, het bad, de douche en het toilet op de juiste plaats te kiezen. Vergeet bij een badkamer laten verbouwen niet te denken aan het kiezen voor de ventilatie in de badkamer en wellicht vloerverwarming. Dit alles is in deze fase van badkamer laten verbouwen nog aan te passen of te wijzigen. Hierna kan het inbouwreservoir voor het hangend toilet, het bad en de douchebak worden geïnstalleerd bij het verbouwen van de badkamer. Het aanbrengen van een verlaagd plafond voor inbouwspotjes gebeurt ook in deze fase van het verbouwen van een badkamer. Tot slot betegelen we de badkamer, waarna het sanitair gemonteerd kan worden, bijvoorbeeld de wastafel, spiegel, toilet, kranen, douchecabine, bad en diverse accessoires. Nu nog de badkamer laten afkitten en hij is klaar voor gebruik. Wij nemen u graag dit werk uit handen, u kunt door ons uw badkamer laten verbouwen.

Uw badkamer laten verbouwen

Soms ben je gewoon uitgekeken op je badkamer, of je wilt door je badkamer te laten verbouwen hem wat hipper en eigentijdser maken. Er zijn genoeg redenen om de keuze te maken om over te gaan tot het verbouwen van de badkamer. Hieronder volgt nog een idee voor het laten verbouwen van uw badkamer.

De badkamer verbouwen tot mooie relaxruimte

Na een lange, stressvolle werkdag is er niets fijner dan in een warm bad tot rust komen. Er kan zelfs bij het verbouwen van de badkamer gekozen worden voor een bubbelbad. Door in de badkamer zachte kleuren te laten maken en gedimd licht in de ruimte te integreren, kunt u van de badkamer een fijne relaxruimte maken. Heerlijk om in te ontspannen. Dit alles kan bij een badkamer laten verbouwen door een betrouwbare partner.

Laat uw badkamer verbouwen door Van der Stelt Timmerwerken, zodat het verbouwen van uw badkamer professioneel gebeurt!

Badkamer verbouwen