Hebt u plannen voor de bouw/verbouw binnen uw woning of kantoor in Dordrecht? Kies dan voor een professionele partner die, rekening houdend met uw budget, al uw wensen kan realiseren. Deze partner voor bouw/verbouw in Dordrecht hebt u gevonden in Van der Stelt Timmerwerken uit Ridderkerk. Van der Stelt Timmerwerken biedt maatwerkoplossingen voor bouw/verbouw in Dordrecht, wij denken actief met u mee om uw ideeën en wensen waar te maken en uw ruimtes precies zo te bouwen en verbouwen als u voor ogen had.

Door onze eigen inbreng zijn wij vaak in staat om uw eigen ideeën te verfijnen en uit te kristalliseren, zodat het resultaat de verwachtingen die u vooraf had zal overtreffen.

Bouw/verbouw in Dordrecht op maat en volgens uw wensen

In deze aantrekkende economie kiezen veel mensen ervoor om de plannen die ze hadden voor hun bouw/verbouw in Dordrecht nu werkelijkheid te maken. Dit is in het bijzonder aantrekkelijk omdat tot juni 2015 het lage BTW-tarief van 6% nog geldt voor verbouwingen. Is het op het moment dat u dit leest nog niet te laat hiervoor, neemt u dan vooral contact op met Van der Stelt Timmerwerken, nu dit tarief nog geldt.

Bij bouw/verbouw in Dordrecht bieden wij een vrijblijvend gesprek aan, waarbij we tevens de situatie ter plekke komen bekijken. U kunt uw wensen aan ons vertellen en wij denken actief met u mee om binnen de grenzen van de beschikbare ruimte en binnen uw budget zoveel mogelijk van uw wensen te realiseren. Wanneer duidelijk is wat u voor ogen hebt, kunnen wij u een gespecificeerde, vrijblijvende offerte aanbieden.

Van der Stelt Timmerwerken houdt van heldere communicatie, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook tijdens en na de bouw/verbouw in Dordrecht kunt u altijd bij ons terecht. Tijdens de werkzaamheden doen wij ons best om zo min mogelijk overlast te bezorgen. Na afloop van de bouw/verbouw in Dordrecht volgt een uitgebreide nacontrole, waarin wij desgewenst nog wat puntjes op de i kunnen zetten. Van der Stelt timmerwerken richt zich in al haar werkzaamheden, ook als het gaat om bouw/verbouw in Dordrecht, op 100% klanttevredenheid. U zult vele jaren plezier hebben van uw gebouwde of verbouwde ruimte(s).

Neem nu contact met ons op voor de bouw/verbouw in Dordrecht

Wilt u weten wat Van der Stelt Timmerwerken kan betekenen voor de bouw/verbouw in Dordrecht binnen uw woning of bedrijfspand? Neemt u dan nu contact met ons op, dan vertellen wij u alles over de mogelijkheden.

Een succesvolle bouw/verbouw in Dordrecht waarover u helemaal tevreden zult zijn, realiseert u met Van der Stelt Timmerwerken.

Bouw Dordrecht