Uw woning in Rotterdam heeft een nieuw toilet nodig, gelukkig is dit niet een hele grote klus. Al zult u ook in Rotterdam wel een specialist moeten inschakelen wanneer u een nieuw toilet wilt hebben. Gelukkig kunt u een beroep doen op uw expert voor het plaatsen van toilet en sanitair in Rotterdam, u kunt een beroep doen op Van der Stelt Timmerwerken. Van der Stelt Timmerwerken is een klusbedrijf dat zich over de jaren heen zeer breed ontwikkeld heeft.

U kunt ons inschakelen voor grote en kleinere verbouwingen, dus wanneer u een uitbouw wilt aan huis, of alleen een nieuw toilet in uw woning in Rotterdam.

Een toilet of badkamer laten plaatsen in Rotterdam

Het plaatsen van sanitair, zoals een toilet of badkamer, moet ook in Rotterdam gedaan worden door een specialist. Er komt namelijk nogal wat kijken bij het plaatsen van sanitair. Het loodgieterswerk moet goed uitgevoerd worden, niemand zit te wachten op een lekkage. Kies daarom in Rotterdam voor Van der Stelt Timmerwerken wanneer u een toilet of badkamer wilt laten plaatsen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om u optimaal van dienst te zijn.

U doet er dus verstandig aan om uw badkamer of toilet in Rotterdam te laten plaatsen door Van der Stelt Timmerwerken.

Ook in Rotterdam is Van der Stelt Timmerwerken uw specialist voor het plaatsen van een toilet of badkamer

Een toilet in Rotterdam is natuurlijk meer dan alleen het kleinste kamertje, u wilt zich natuurlijk ook prettig voelen op deze plek en comfortabel uw ding doen. Maar ook voor het installeren van aanverwante zaken, zoals een badkamer of zelfs een complete aanbouw, kunt u bij ons terecht. Wij zullen u ook ondersteunen bij het aanvragen van eventuele benodigde vergunningen en dergelijke. Neem daarom vandaag nog contact op met Van der Stelt Timmerwerken, wanneer u een verbouwing, in welke vorm dan ook, wilt laten uitvoeren. In Rotterdam en omgeving komen wij graag bij u langs wanneer u een nieuw toilet of een andere verbouwing wilt laten uitvoeren.

Wij komen dan volledig vrijblijvend bij u langs om uw plannen door te spreken en uw wensen en ideeën om te zetten tot een realistisch plan. Aan de hand van dit gesprek zullen wij dan een vrijblijvende offerte opstellen, en wanneer u deze offerte accepteert zullen wij snel uw toilet in Rotterdam gaan verbouwen. Wanneer u er voor kiest om Van der Stelt Timmerwerken uw toilet in Rotterdam te laten aanpakken, dan zult u merken dat de klant koning is bij ons, en wij zullen onze afspraken nakomen en alles in het werk stellen om u tijdens en na de werkzaamheden 100% procent tevreden te stellen.

Kies er dus voor om in Rotterdam uw nieuwe toilet of badkamer te laten installeren door Van der Stelt Timmerwerken.