U wilt graag iets aan uw woning of kantoor veranderen, maar hoe vindt u de persoon die voor u de bouw/verbouw van uw woning in Ridderkerk kan verzorgen? Gelukkig kunt u gebruik maken van de diensten van Van der Stelt Timmerwerken voor de bouw/verbouw van uw woning of bedrijfspand in Ridderkerk.

Wij zijn een bedrijf dat gevestigd is in de omgeving van Ridderkerk en zich door de jaren heen ontwikkeld heeft tot een echte specialist in de bouw/verbouw van woningen en bedrijfspanden. Maak daarom ook gebruik van onze diensten wanneer u een betaalbare vakman wilt inzetten bij de bouw/verbouw van uw woning of kantoor in Ridderkerk.

Bouw/verbouw van uw woning in Ridderkerk

Het is heel belangrijk dat wanneer u een bouw/verbouw klus hebt in Ridderkerk, dat u een bedrijf in de arm neemt waarop u kunt bouwen. Wij komen dan ook graag bij u langs om de situatie te bekijken en de mogelijke werkzaamheden bespreken, en dit natuurlijk volledig vrijblijvend. Dus wanneer u plannen hebt, neem dan contact op met Van der Stelt Timmerwerken. Dan maken wij een afspraak om met u rond de tafel te gaan. In dit gesprek zullen wij uw ideeën en wensen in kaart brengen, en actief met u meedenken om zo tot een prachtig plan te komen. Dit plan werken wij uit tot een offerte, waarin wij de werkzaamheden zullen omschrijven en de kosten voor de werkzaamheden zullen specificeren.

Wanneer u onze offerte accepteert, dan zullen wij de bouw/verbouw van uw woning of bedrijfspand in Ridderkerk beginnen. U zult merken dat bij ons afspraak afspraak is en dat wij de werkzaamheden binnen de gestelde tijd en budget netjes zullen afronden. Bij Van der Stelt Timmerwerken staat uw tevredenheid voorop, dit voor, tijdens en na de werkzaamheden. Het gaat dus niet alleen om het resultaat, maar ook om de weg hiernaartoe.

Ook in Ridderkerk is Van der Stelt Timmerwerken uw specialist in bouw/verbouw

Het is niet gemakkelijk om de echte vakmensen te vinden wanneer op zoek bent naar een bedrijf dat bouw/verbouw werkzaamheden aanbiedt in Ridderkerk. Gelukkig kunt u gebruik maken van de diensten van Van der Stelt Timmerwerken, een echte vakman. U merkt dit wanneer wij voor u aan het werk zijn, want wij zullen alles in het werk stellen om de bouw/verbouw werkzaamheden in Ridderkerk netjes en vakkundig uit te voeren. Een opgeruimde werkplek is niet alleen voor u als klant prettiger, maar het werkt voor ons ook een stuk prettiger.

Dus wanneer u een vakman zoekt die uw belang voorop stelt, kies dan bij bouw/verbouw werkzaamheden in Ridderkerk voor Van der Stelt Timmerwerken.

Bouw Ridderkerk